Shape more than just your career.

Wat maakt Grant Thornton extra bijzonder?

Binnen onze wereldwijde organisatie hebben we een gemeenschappelijke cultuur opgebouwd. Een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om elke uitdaging enthousiast aan te pakken. En dit met de nodige deskundigheid, flexibiliteit, resultaatgedrevenheid en persoonlijke aandacht. Het zorgt er alvast voor dat we ons makkelijk kunnen aanpassen aan de vraag van klanten, en hen helpen zich verder te ontwikkelen.

Maar niet alleen groei voor klanten, ook groei voor jezelf en je collega's. Wij weten immers dat we als team veel sterker staan en moedigen dus iedereen aan samen te werken, en zo het verschil te maken! Wij geven om de mens achter de functie, en ellebogenwerk is bij ons uit den boze.

Vacatures

Onze excuses, er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar. Gelieve later opnieuw te kijken.

Mis geen nieuwe vacatures!

Over ons

Grant Thornton in België is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 58.000 professionals in meer dan 140 landen.

In België heeft Grant Thornton zes vestigingen (Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Turnhout en Jumet) waar een 175-tal specialisten de klanten kunnen bijstaan en adviseren. De sterkte van Grant Thornton zit erin dat de expertise, internationale kennis en ervaring van de professionals wordt omgezet in verstaanbare taal voor de klanten. Grant Thornton zorgt ervoor dat de klant begrijpt op welke manier zijn bedrijf kan groeien en concurrentieel kan blijven in het steeds veranderende economische en maatschappelijke speelveld. Bedrijfsleiders vinden bij Grant Thornton gepersonaliseerd advies op maat van hun zaak, en dit vanuit een resultaatgedreven mentaliteit.

Grant Thornton beschikt over professionals die op de hoogte zijn van alles wat invloed heeft op de bedrijfsvoering. Elke klant wordt bijgestaan door professionals die in hun branche en sector uitblinken, met als enige doel het bedrijf te kunnen laten groeien en met de markt mee te laten evolueren.